Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Nagradna igra

27.01.2020

PRAVILA NAGRADNE IGRE – Bon v vrednosti 40,00 EUR.


1. ČLEN
Organizator nagradne igre »Bon v vrednosti 40,00 EUR« je podjetje PKS Štamberger Marko s.p., Slovenska cesta 41, 2277 Središče ob Dravi. Nagradna igra poteka od 28.1.2020 do 5.2.2020 (do 12. ure) na facebook strani: https://www.facebook.com/stambergertrgovina/. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem.


2. ČLEN
Pravila o poteku nagradne igre so objavljena na spletni strani Trgovine Štamberger.


3. ČLEN
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo od 28.1.2020 do 5.2.2020 všečkali facebook stran Trgovine Štamberger, ki se navezuje na nagradno igro, jo komentirali in javno delili na svojem facebook zidu. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega prejemnika nagrade.
V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, ki so rezidenti Republike Slovenije. V nagradni igri sodelujejo tako, da všečkajo, komentirajo in javno delijo objavo o nagradni igri(objavljeno s strani Trgovine Štamberger). Naključno bomo izžrebali nagrajenca, ki se ga bo javno in osebno obvestilo prek socialnega omrežja Facebook, na strani Trgovine Štamberger. Žrebanje bo potekalo v prostorih Trgovine Štamberger, Kolodvorska 10, 2277 Središče ob Dravi.
Sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime s profila, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani:
https://www.facebook.com/stambergertrgovina/.


4. ČLEN
V nagradni igri zaposlenim v podjetju PKS Štamberger Marko s.p. ni dovoljeno sodelovati. Za sodelovanje v nagradni igri je starostna omejitev 18 let.

5. ČLEN
Izbor nagrade ne bo javen, potekal bo 6.2.2020 v prostorih podjetja PKS Štamberger Marko s.p. Rezultati izbora bodo objavljeni 6.2.2019 v popoldanskih urah.
Podeljena bo naslednja nagrada:
• Bon za nakup v trgovini Štamberger v vrednosti 40,00 EUR( štirideset evrov).
Komisijo za nadzor nagradne igre sestavlja dvo-članska komisija: Lukrecija Štamberger in Filip Štamberger. Komisija po izboru nagrajencev sestavi zapisnik, iz katerega je razviden nagrajenec/-ka in nagrada.
6. ČLEN
Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo in davčno številko. Posredovanje vseh teh podatkov na e-mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče, nagrada ni prenosljiva.
Ob prevzemu nagrad so nagrajenci dolžni predložiti dokument s sliko za ugotovitev istovetnosti.

7. ČLEN
Nagrajenec nima pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh pravilih. Nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, niso zamenljive in jih ni mogoče izplačati v gotovini. Bruto vrednost posamezne nagrade je manjša od 42 €, zato se na nagrado akontacija dohodnine ne obračuna. Organizator nima nikakršnih dodatnih obveznosti iz naslova morebitnega doplačila ali vračila dohodnine na podlagi nagrajenčeve letne dohodninske odmere. Za razlago teh Pravil sodelovanja v nagradni igri so pristojni člani komisije organizatorja. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih, povezanih z njo, je dokončna in velja za vse udeležence.

8. ČLEN

Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator nagradno igro odpove. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.


9. ČLEN
Vsak sodelujoči je seznanjen s pravili nagradne igre in se z njimi strinja. S posredovanimi podatki, ki jih posameznik posreduje za namen sodelovanja v nagradni igri »Bon v vrednosti 40,00 EUR« v skladu s pogoji sodelovanja v nagradni igri, se posameznik strinja, da organizatorju kot upravljavcu oziroma uporabniku dovoljuje, da lahko osebne podatke posameznika obdeluje ter vodi, vzdržuje, hrani in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov skladno z novo ureditvijo, ki jo prinaša Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).Osebni podatki posameznika se bodo obdelovali (zbiranje, vpis, urejanje, shranjevanje, vpogled, uporaba, drugo dajanje na razpolago) z namenom uporabe pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju o dogodkih. Uporabnik osebnih podatkov bo le-te zavaroval v skladu z ZVOP-1. Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo njegovi starši zanj prevzeti nagrado ali pa se nagrada podeli nekomu drugemu. Datum morebitnega nadomestnega žreba, bo tako po potrebi objavljen naknadno.

10. ČLEN
Podjetje PKS Štamberger Marko s.p., lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Pravila in spremembe pravil bodo objavljene v upravni pisarni in na spletni strani http://stamberger.si/.


11. ČLEN
V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je pristojno okrajno sodišče v Ormožu.


12. ČLEN
Pravica do predaje nagrade zastara v roku 30 dni od objave nagrajencev na spletni strani. Po preteku tega roka zastara pravica do izdaje dobitka.


13. ČLEN
Pravila veljajo od 28.1.2020 dalje.


Središče ob Dravi, 27.1.2020
PKS Štamberger Marko s.p.

 
 
 
 

 • NaročiloVeč »
   

  Naročilo

  Minimalna vrednost naročila je 10,00 €
   
 • DostavaVeč »
   

  Dostava

  Pri naročilu nad 80 € vam nudimo brezplačno dostavo.
   
 • Kakovostni izdelkiVeč »
   

  Kakovostni izdelki

  Lastna proizvodnja, priznani dobavitelji iz Nemčije, Italije, Velike Britanije, Grčije, Nizozemske in Mehike.
   
 
 
 
 

Prodajni program 

Pust

Novo leto

Halloween

Izdelki po naročilu

KontaktI

PKS Marko Štamberger s.p.

Kolodvorska 10, 2277 Središče ob Dravi

lukrecija@stamberger.si

 
 
 

Prijava na e-novičke

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...

  1. PKS Marko Štamberger s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.